#Tingvoll.net
      Et lite sted midt i verden!

#Tingvoll.net skal være gratis og fritt for nettroll!  cool

Date: 28 november, 2020 16:00 - 18:00
Categories: Aktivitetskalender

Juleutstilling på Drøpping kafé

Vi har så vidt rukket å rydde opp etter ei flott og på alle måter vellykket høstutstilling, før vi gyver løs på den tradisjonelle medlemsutstillinga i desember måned.

Her vil du kunne finne et bredt utvalg av kunstneriske uttrykk med billedkunst og skulpturer, keramikk og kunsthåndverk i skjønn forening. Absolutt noe for enhver smak.

Lørdag 28. november kl. 1600 åpner vi dørene for ei fantastisk utstilling, og vi holder det gående i tre fulle uker fram til 19. desember når Drøpping Kafé lukker dørene før jul.

På grunn av koronarestriksjoner er det under selve åpninga kun plass til 30 gjester. Her blir det "førstemann til mølla"-prinsippet som vil gjelde, og vi åpner for forhåndsreservering. Send sms til 45666635 med fullt navn.

Det vil være anledning til å se og kjøpe fra utstillinga også utenom Kaféens ordinære åpningstider. Ta kontakt på tlf 45666635.

Kunst som ikke omsettes innen 19. desember vil bli hengende i utstillingslokalene ut første uka i januar.

Hva skjer?

Legge inn arrangement?

Hvis du ønsker du å legge inn ditt arrangement, så må du være medlem. Opprett konto, og når du logger deg inn, kommer det opp en link under arrangementene rett over, samt en egen modul med link til å legge inn et arrangement. Du må huske å velge kategori og tidspunkt før et arrangement blir godkjent. 
(Du kan også sende aktiviteter på post@tingvoll.net)

Innloggingen finner du nedenfor

Lyst til å bidra?

Har du lyst å bidra med å utvikle Tingvoll.net? I såfall, ta kontakt på post@tingvoll.net
Siden kan enkelt settes opp igjen med nyheter o.l. hvis noen har lyst å bidra med det. Har du andre tips, så kom med de... 

Del denne siden:

Logg inn