#Tingvoll.net
      Et lite sted midt i verden!

#Tingvoll.net skal være reklamefritt, gratis og fritt for nettroll!  cool

Date: 16 juni, 2019 14:00 - 16:00
Categories: Aktivitetskalender

Velkommen til Åkerfallskonserten 2019!

Tid: Søndag 16. juni kl. 14
Sted: Åkerfallet, selvfølgelig

Tradisjonen tro er låvebrua på Åkerfallet klar til å ta imot dyktige folkemusikere, lia er nyslått og har plass til nærmest ubegrenset med publikummere - og det fineste juniværet er bestilt!

Årets hovedartist er Elisabeth Kværne. Kværne spiller langeleik og kommer frå Nord-Aurdal i Valdres. Hun vant Spellemanspris allerede i 1985. Med seg har hun noen helt spesielle dansedukker som etter gammel tradisjon akkompagnerer langeleikspillet. Er du nysgjerrig på musikken kan du lytte til smakebiter på Spotify: https://spoti.fi/2WM8Pzy

Vi er også så heldige å ha med oss Thea Marie Ytterdal og Marius Berg fra Folkemusikkarkivet for Møre og Romsdal. De spiller henholdsvis lur og trekkspill og inviterer på nydelig folkemusikk.

I år er Dukketeatertruppen medarrangør av konserten. Det blir gjensyn med fjorårets dukkekonferansierer, Loke og Frøya, sammen med sprelske og livaktige dukkevenner. Vi lover ekte eventyrstemning og mye å oppdage for både barn og voksne. Barna inviteres til å følge ekstra godt med... ;-)

I pausen er det kakesalg og gøyale aktiviteter for barna.


Praktisk:
Det blir også i år satt opp busser fra Hoset fra klokken 13.
Billettene selges "i døra".

Ikke nøl - skriv opp datoen og få med deg forsommerens vakreste eventyr!


Arrangert av Dukketeatertruppen og Åkerfallet i samarbeid med Folkemusikkarkivet. Åkerfallskonserten støttes av Sparebanken Møre, Gjensidige Halsa & Tingvoll og Tingvoll kommune.

Aktivitetskalender

Legge inn arrangement?

Hvis du ønsker du å legge inn ditt arrangement, så må du være medlem. Opprett konto, og når du logger deg inn, kommer det opp en link under arrangementene rett over, samt en egen modul med link til å legge inn et arrangement. Du må huske å velge kategori og tidspunkt før et arrangement blir godkjent. 
(Du kan også sende aktiviteter på post@tingvoll.net)

Innloggingen finner du nedenfor

Del denne siden:

Logg inn