#Tingvoll.net
      Et lite sted midt i verden!

#Tingvoll.net skal være reklamefritt, gratis og fritt for nettroll!  cool

søn. 27 okt, 2019

Operasjon Mumie

søn. 27 okt, 2019 17:00 - 18:30


Film på Tingvoll kino. 

Operasjon Mumie er oppfølgeren til Operasjon Mørkemann.
 
Når det kommer en mumieutstilling til Elvestad, skjer en rekke uforklarlige ulykker blant de ansatte ved museet. Det ryktes at museet er rammet av farao Tutankhamons forbannelse. Er virkelig den gamle myten årsaken til de mystiske ulykkene eller finnes det en annen forklaring? Barnedetektivene Tiril og Oliver og sporhunden Åtto er på saken.
 
Norgespremiere: 18.10.2019  6 år 1 t. 17 min.Marianne & Leonard - Words of Love

søn. 27 okt, 2019 19:00 - 20:45


Film på Tingvoll kino. 

"Marianne & Leonard – Words of Love" er en vakker historie om den unike kjærligheten mellom Leonard Cohen og hans norske kjæreste og store inspirasjon Marianne Ihlen, som blant annet inspirerte ham til å skrive en av hans mest kjente låter «So Long Marianne». 
 
Forholdet deres startet på den idylliske greske øyen Hydra i 1960, hvor de begge var en del av et bohemsk samfunn bestående av kunstnere, forfattere og musikere. Filmen følger deres forhold fra starten av tiden på Hydra, en tid full av «fri kjærlighet» og åpne ekteskap, og til hvordan forholdet deres utviklet seg da Leonard Cohen ble en berømt musiker.
 
Kjærlighetshistorien mellom Marianne og Leonard varte livet ut. Underveis i filmen får vi se hvordan livet på den vakre øyen Hydra utfoldet seg, oppturene og nedturene i Leonards karriere, og den inspirerende kraften som Marianne besatte.
 
Marianne og Leonard døde med tre måneders mellomrom. Men rett før Marianne døde fikk hun tilsendt et brev. Et kjærlighetsbrev fra Leonard.
Norgespremiere: 11.10.2019  Tillatt for alle 1 t. 41 min.

Categories

Aktivitetskalender

Aktivitetskalender

Legge inn arrangement?

Hvis du ønsker du å legge inn ditt arrangement, så må du være medlem. Opprett konto, og når du logger deg inn, kommer det opp en link under arrangementene rett over, samt en egen modul med link til å legge inn et arrangement. Du må huske å velge kategori og tidspunkt før et arrangement blir godkjent. 
(Du kan også sende aktiviteter på post@tingvoll.net)

Innloggingen finner du nedenfor

Del denne siden:

Logg inn