#Tingvoll.net
      Et lite sted midt i verden!

#Tingvoll.net skal være reklamefritt, gratis og fritt for nettroll!  cool

man. 16 sep, 2019

There are no events on this day.

tir. 17 sep, 2019

There are no events on this day.

ons. 18 sep, 2019

There are no events on this day.

tor. 19 sep, 2019

Stilt trør kvinner i sørgedans

tor. 19 sep, 2019 19:00 - 20:00

En forestilling om tre kvinner fra tre ulike hundreår og fortellingene om deres liv og skjebne.
I 1349 stengte en far sin eneste datter inne i stabbursloftet på gården. Slik skulle hun overleve svartedauden. I 1733 ble Liv Engebretsdotter henrettet som den nest siste i Hallingdal, dømt for å ha tatt livet av sitt nyfødte barn. I 1862 emigrerte Gro Gudmundsrud 20 år gammel til Amerika for å kunne leve med mannen hun elsket.
Dette er historier om kvinner som sto alene med en maktesløshet det kan være vanskelig å sette seg inn i. På hver sin måte ble de tvunget til å bryte opp fra alt det vante og kjære og stå ensomme i verden. Hvordan tenkte de og hva drømte de om?
Margit Myhr er folkemusiker, sanger og danser på heltid. Hun trakterer ulike strengeinstrument og er blant annet aktuell med vokalgruppa Kvedarkvintetten.

Margit Myhr; sang og fortelling
Leif Stinnerbom; regi
Eldgrim Springgard; manus

Arr: KKKKFestivalen 

På Tingvoll Fjordhotell. 

Billeter kjøpes her: https://kkkkfestival.ticketco.events/no/nb/e/stilt_troer_kvinner_i_soergedans__tingvoll 

Tingvoll - Malmefjorden

tor. 19 sep, 2019 19:00 - 20:00

Fotballkamp på Tingvoll kunstgressbane, kvinner 7ér. 

fre. 20 sep, 2019

There are no events on this day.

lør. 21 sep, 2019

There are no events on this day.

søn. 22 sep, 2019

KONSERTEN « SANGA OM LIVE» MED PER AARSUND, JO INGE NES OG RUNE EIDE.

søn. 22 sep, 2019 18:00 - 19:00

KONSERTEN « SANGA OM LIVE» MED PER AARSUND, JO INGE NES OG RUNE EIDE.

Per Aarsund den syngende byggmesteren fra Straumsnes tar med seg musikantene sine Jo Inge Nes og Rune Eide på en liten kortreist turne, der Tingvoll Fjordhotell (14.09. kl. 20.00), Rausand Samfunnshus (15.09. kl. 18.00), Øra kafe (18.09.kl 20.00), Otnesbrygga Halsa (21.09. kl. 17.00.) og Faksvågen Grendahus Aspøya ( 22.09. kl. 18.00)får besøk nå i September.

Per Aarsund sine sanga på Nordmørsdialekt vil bli fremført med fynd og klem av den spilleglade trioen, der temaet for konserten er « Sanga om live. Folk flest vil nok kjenne seg igjen i tekstene, og musikken har gitarer, trompet og sang som bærende elementer. Fjorårets utgivelse Cd platen «Stormkast» der Møremusiker Jo Inge Nes bidrar med flott trommespilling, vil bli utdelt til hver enkelt som løser billett på konsertene. «Stormkast er Aarsunds tredje albumutgivelse og det vil bli smakebiter fra denne platen og fra tidligere og kommende utgivelser.

I trioen som nå skal ut på veien er også trompetisten Rune Eide fra den Eidsdalen på Sunnmøre. Eide har tidligere spilt i gardemusikken, i storband, jazz og i mange andre musikalske sammenhenger. Nå er han musikkskolerektor i Tingvoll og er bosatt i Kvisvika på Straumsnes.

Vi gleder oss stort til dette, sier Per Aarsund, som håper folk i alle aldre kommer på konsertene for å få høre « Sanga om live».

 

Billettpris voksen kr 250.-

Under 18 år kr 100.-

Vipps og kontant

  1. Billetten er inklusiv CD,en Stormkast

Categories

Aktivitetskalender

Aktivitetskalender

Legge inn arrangement?

Hvis du ønsker du å legge inn ditt arrangement, så må du være medlem. Opprett konto, og når du logger deg inn, kommer det opp en link under arrangementene rett over, samt en egen modul med link til å legge inn et arrangement. Du må huske å velge kategori og tidspunkt før et arrangement blir godkjent. 
(Du kan også sende aktiviteter på post@tingvoll.net)

Innloggingen finner du nedenfor

Del denne siden:

Logg inn