#Tingvoll.net
      Et lite sted midt i verden!

#Tingvoll.net skal være reklamefritt, gratis og fritt for nettroll!  cool

×
Velkommen til #Tingvollnet! forumet

Vi forventer at alle som registrerer seg og bruker forumet oppfører seg som folk! Nett troll er uønsket, og vi vil ha en saklig diskusjon. Å være uenig er greit, men hvis du vil slenge dritt, så finn deg en møkkakjeller og en spade! (PS: Vi kan formidle kontakt med flere bønder)

Vær positiv mot alle andre!

Forumet kan brukes til å legge inn nyheter, dele nyheter, legge inn linker til musikk som er produsert i Tingvoll, resultater og beskjeder om ditt og datt. MEN, det er kun for privatpersoner. Ingen reklame for bedrifter!

Noen testbrukere har etterlyst kontaktinfo på feks forsamlingshus i kommunen o.l. De som har info som kan legges inn på de oppføringene som er lagt inn, må bare ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Per holder konserter

8 måneder 2 uker dager siden #44 av Admin
KONSERTEN « SANGA OM LIVE» MED PER AARSUND, JO INGE NES OG RUNE EIDE.


Per Aarsund den syngende byggmesteren fra Straumsnes tar med seg musikantene sine Jo Inge Nes og Rune Eide på en liten kortreist turne, der Tingvoll Fjordhotell (14.09. kl. 20.00), Rausand Samfunnshus (15.09. kl. 18.00), Øra kafe (18.09.kl 20.00), Otnesbrygga Halsa (21.09. kl. 17.00.) og Faksvågen Grendahus Aspøya ( 22.09. kl. 18.00)får besøk nå i September.
Per Aarsund sine sanga på Nordmørsdialekt vil bli fremført med fynd og klem av den spilleglade trioen, der temaet for konserten er « Sanga om live. Folk flest vil nok kjenne seg igjen i tekstene, og musikken har gitarer, trompet og sang som bærende elementer. Fjorårets utgivelse Cd platen «Stormkast» der Møremusiker Jo Inge Nes bidrar med flott trommespilling, vil bli utdelt til hver enkelt som løser billett på konsertene. «Stormkast er Aarsunds tredje albumutgivelse og det vil bli smakebiter fra denne platen og fra tidligere og kommende utgivelser.
I trioen som nå skal ut på veien er også trompetisten Rune Eide fra den Eidsdalen på Sunnmøre. Eide har tidligere spilt i gardemusikken, i storband, jazz og i mange andre musikalske sammenhenger. Nå er han musikkskolerektor i Tingvoll og er bosatt i Kvisvika på Straumsnes.
Vi gleder oss stort til dette, sier Per Aarsund, som håper folk i alle aldre kommer på konsertene for å få høre « Sanga om live».

Billettpris voksen kr 250.-
Under 18 år kr 100.-
Vipps og kontant
NB. Billetten er inklusiv CD,en Stormkast
[/color]
Vedlegg:

Vennligst Logg inn eller Registrer konto for å bli med i samtalen.

Mer
Tid til å lage siden: 0.576 sekunder

Aktivitetskalender

Del denne siden:

Logg inn