#Tingvoll.net
      Et lite sted midt i verden!

#Tingvoll.net skal være gratis og fritt for nettroll!  cool

×
Velkommen til #Tingvollnet! forumet

Vi forventer at alle som registrerer seg og bruker forumet oppfører seg som folk! Nett troll er uønsket, og vi vil ha en saklig diskusjon. Å være uenig er greit, men hvis du vil slenge dritt, så finn deg en møkkakjeller og en spade! (PS: Vi kan formidle kontakt med flere bønder)

Vær positiv mot alle andre!

Forumet kan brukes til å legge inn nyheter, dele nyheter, legge inn linker til musikk som er produsert i Tingvoll, resultater og beskjeder om ditt og datt. MEN, det er kun for privatpersoner. Ingen reklame for bedrifter!

Noen testbrukere har etterlyst kontaktinfo på feks forsamlingshus i kommunen o.l. De som har info som kan legges inn på de oppføringene som er lagt inn, må bare ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

MOT historier

1 år 2 måneder dager siden #51 av Admin
MOT historier opprettet av Admin
Tingvoll.net har i alle år vært en aktiv medspiller i MOT. Våre MOT historier var veldig populær lesning, og idag kommer en MOT historie igjen. Olav Gjøvik har funnet tak i en del historier som vil komme etterhvert.

Dagens historie heter:

Dei verkelege verdiane?

Jenta i huset hadde vorte gamal nok til å øvekøyre. Ho fekk tilbodet med faren om å bruke den nye, flotte Mercedesen, men jenta takka nei, ho var redd at ho skulle gjere skade på den. Mora hadde ikkje ein ny, flott Mercedes, men den var ”tryggare” å øvekøyre med.
Dottera vart 18 år og fekk omsider sertifikatet. Ho fekk ved fleire høve tilbod om å låne Mercedesen, men ho takka like ofte nei.

Så, like etter ho var 19 år, skulle ho og nokre venninner på ein konsert, og sidan ho no følte seg tryggare på å køyre bil, spurde ho faren om å få låne Mercedesen. Dette var sjølvsagt greitt for han, og når kvelden kom, stod bilen nyvaska og klar.

På veg heim, utpå kvelden, gjekk det gale, og ho køyrde seg att i bakenden på ein annan bil. Skadane vart store, og skjelvande leitte ho fram skademeldingsskjemaet som låg i hanskeromet.

Då ho opna dette såg ho at det låg ein gul ”post-it” lapp inne i skjemaet. Det var far hennar som hadde skrive den, og her er kva der stod:
”Når du les denne lappen betyr det at du har krasja bilen min, men viktigast av alt, sidan du no les han, betyr det også at du er i live og har det bra. Eg er glad i deg!
Helsing pappa!”

Vennligst Logg inn eller Registrer konto for å bli med i samtalen.

Mer
Tid til å lage siden: 0.473 sekunder

Ønsker du en oppføring?

Hvis du ønsker en oppføring i Bedriftsdatabasen, så send en mail til post@tingvoll.net med info om bedriften din.

Oppføringen er gratis!

Tips oss om musikk

Her har vi samlet en del av musikken i Tingvoll som er utgitt. 

Men det kan hende at noe mangler, så vi oppfordrer deg til å sende inn tips på post@tingvoll.net.  

Hva skjer?

Del denne siden:

Logg inn