#Tingvoll.net
      Et lite sted midt i verden!

#Tingvoll.net skal være reklamefritt, gratis og fritt for nettroll!  cool

×
Velkommen til #Tingvollnet! forumet

Vi forventer at alle som registrerer seg og bruker forumet oppfører seg som folk! Nett troll er uønsket, og vi vil ha en saklig diskusjon. Å være uenig er greit, men hvis du vil slenge dritt, så finn deg en møkkakjeller og en spade! (PS: Vi kan formidle kontakt med flere bønder)

Vær positiv mot alle andre!

Forumet kan brukes til å legge inn nyheter, dele nyheter, legge inn linker til musikk som er produsert i Tingvoll, resultater og beskjeder om ditt og datt. MEN, det er kun for privatpersoner. Ingen reklame for bedrifter!

Noen testbrukere har etterlyst kontaktinfo på feks forsamlingshus i kommunen o.l. De som har info som kan legges inn på de oppføringene som er lagt inn, må bare ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tingvoll KrF oppsummerer

9 måneder 3 uker dager siden #36 av Admin
Ved siste kommunevalg ble KrF den store valgvinneren. Vi økte fra 2 til 5 representanter i kommunestyret. Likevel endte konstitueringen med at vi måtte ta til takke med opposisjonsplass, men da med to i formannskapet.

Etter valget takket vi velgerne for tilliten og lovte at vi skulle vere et krevende, men konstruktivt opposisjonsparti. Dette føler vi at vi har oppfylt!

Det utgjør en stor forskjell å sitte i posisjon, og med det sette dagsorden, men vi i KrF er stolte av det vi har fått til også fra opposisjon. Vi er sikre på at alle som er litt politisk interessert har merket seg gjennom lokalavisene at KrF i Tingvoll har vært et friskt pust med mange gode initiativ og gjennomslag.

Vi lovte å vere krevende, men konstruktive, det har vi vært. Snart vil vi legge frem vårt politiske regnskap !
Nå nærmer det seg et nytt kommunevalg og vi ber om fornyet tillit fra dere som stemte på oss sist. Vi håper at også nye velgere har lagt merke til et aktivt og offensivt parti og vil bruke KrF sin liste i Tingvoll.

Dette er et lokalvalg, - så selv om du ved stortingsvalg eller fylkestingsvalg har andre favorittpartier, så ber vi om at du vurderer KrF i Tingvoll! Våre engasjerte, flinke og kreative listekandidater vil ikke bare bli valgt, - men med stor innsikt og arbeidskapasitet bety en forskjell i utviklingen av kommunen vår. Vi håper at også DU mener at KrFs stemmeseddel er et fremtidsrettet valg !

Sommerhilsen frå Tingvoll KrF

Vennligst Logg inn eller Registrer konto for å bli med i samtalen.

Mer
Tid til å lage siden: 0.675 sekunder

Aktivitetskalender

Del denne siden:

Logg inn