#Tingvoll.net
      Et lite sted midt i verden!

#Tingvoll.net skal være reklamefritt, gratis og fritt for nettroll!  cool

Her kan du lese nyheter fra avisene rundt Tingvoll. (NB: Hvis det er pluss saker, så må du selv ha et gyldig abonnement).

Nyheter fra politiet, brann og trafikken finner du i menyen 110-175.
PS: Sidene er tilpasset mobiltelefon.

TK

RBNett

Aura Avis

Driva

NRK Møre og Romsdal

 • Tidlegare lokalpolitikar tiltalt
  Ein mann, som var lokalpolitikar på Sunnmøre i mange år, er tiltalt for deling av overgrepsmateriale av barn, melder smp.no. Han skal ha chatta med ni brukarar på Skype, der han oppfordra til overgrep mot barn ned i spedbarnsalder, ifølge tiltalen.
 • Norge har signert Brexit-avtale
  Norge har i dag signert en avtale med Storbritannia. Det sier Erna Solberg. Storbritannia går ut av EU 31. januar og avtalen sikrer opparbeidede rettigheter for både norske og britiske borgere i en overgangsperiode fram til 31. desember 2020.
 • Bilbrann i Rauma
  Polieit har fått melding om at det brenner i en bil på Mjelva i Rauma. Det er ingen personer i bilen. Brannvesenet og politiet rykker ut til stedet.
 • Trur Hareide kjem til fylket snart
  Fylkesleiaren i Møre og Romsdal KrF, Randi Frisvoll, trur den nye samferdselsministeren vil kome hit til fylket snart. I forrige veke blei det klart at Knut Arild Hareide blir samferdselsminister i den nye sentrum/Høgre regjeringa. Frisvoll har allereie invitert Hareide, men seier den formelle invitasjonen frå Møre og Romsdal fylkeskommune vil kome raskt. Møre og Romsdal har mange utfordringar innanfor samferdsel, og Frisvoll seier Knut Arild Hareide har gode kunnskaper om fylket.
 • – Fornuftig å endre navn
  SV-politiker Yvonne Wold mener det er fornuftig å erstatte tittelen som fylkesrådmann med fylkeskommunedirektør. Wold sier det er viktig å få en tittel som er kjønnsnøytral. Frp-politiker Frank Sve vil beholde fylkesrådmannen fordi han mener det er et navn som alle vet hva er. Også de ulike sektorsjefene i Møre og Romsdal fylkeskommune blir direktører. Navneendringa er en del av den nye organiseringa.

Aktivitetskalender

Del denne siden:

Logg inn