#Tingvoll.net
      Et lite sted midt i verden!

#Tingvoll.net skal være reklamefritt, gratis og fritt for nettroll!  cool

Her kan du lese nyheter fra avisene rundt Tingvoll. (NB: Hvis det er pluss saker, så må du selv ha et gyldig abonnement).

Nyheter fra politiet, brann og trafikken finner du i menyen 110-175.
PS: Sidene er tilpasset mobiltelefon.

TK

RBNett

Aura Avis

Driva

NRK Møre og Romsdal

 • Mye snø på mange kraftlinjer
  Tafjord Kraft advarer mot mye snø på kraftlinjene i Tafjordfjella.Selskapet skriver at det er svært mye snø i fjellet, og avstanden fra bakken opp til kraftlinjene kan være liten og viser til at det er livsfarlig å komme i kontakt med dem.
 • Skjærtorsdagsværet
  Nordvestlig opp i stiv kuling, fra i formiddag periodevis liten kuling. Sludd- og snøbyger.
 • Fattet ingen vedtak på styremøte
  Det var styremøte i Kristiansund Ballklubb i kveld der permitteringssituasjonen ble tatt opp, men det ble ikke fattet noen vedtak, ifølge tk.no. Spillere, trenere og ansatte er permittert til 14. april, og styret møtes igjen 1. påskedag for å ta beslutning. – Vi ønsker å diskutere dette med spillere og trenere, sier daglig leder i KBK, Kjetil Thorsen, til avisa.
 • Ny koronasmitta i Kristiansund
  Ein ny person har testa positivt på koronasmitte i Kristiansund, totalt 19 personar til saman. Det melder kommunen i ei pressemelding. To av dei 19 er friskmelde av kommuneoverlegen, og fleire friskmeldingar er venta dei neste dagane. Kommunen skriv vidare at dei ikkje har lause trådar, og hevdar at dei har ei fullstendig smittesporing.
 • Supermåne natt til torsdag
  Natt til torsdag er det supermåne – månen vil vere 358.446 kilometer frå jorda si overflate. Det er det næraste månen kjem jorda i 2020. Ein supermåne skjer berre nokre få gongar i året, og månen kan då opplevast som større og at den lyser sterkare.

Aktivitetskalender

Del denne siden:

Logg inn