#Tingvoll.net
      Et lite sted midt i verden!

#Tingvoll.net skal være gratis og fritt for nettroll!  cool

Her kan du lese nyheter fra avisene rundt Tingvoll. (NB: Hvis det er pluss saker, så må du selv ha et gyldig abonnement).

Nyheter fra politiet, brann og trafikken finner du i menyen 110-175.
PS: Sidene er tilpasset mobiltelefon.

TK

RBNett

Aura Avis

Driva

NRK Møre og Romsdal

NRK logo
 • Brann i Rauma – dirigering på E136
  Brannvesenet har kontroll, og driv med ettersløkking av brannen på i Rauma. Eit hus og ein bubil har brunne ned til jorda. Eigedomen ligg på Trøan, like aust for Kors kyrkje i Romsdalen. Ramabanen er stengd og det er manuell dirigering på E136.
 • Brann i bobil i Rauma
  En brann i en bobil i Rauma natt til torsdag har spredt seg til et hus. Det er ikke meldt om noen personskader. men en person er sendt til legevakten for sjekk. Brannetaten jobber fortsatt med å slukke brannen.
 • Se lokale nyheter 22:55
  Se nyhetene fra NRK Møre og Romsdal.
 • Se lokale nyheter 19:45
  Se nyhetene fra NRK Møre og Romsdal.
 • Eemslift Hendrika kan reise snart
  Sjøfartsdirektoratet har gitt 10 pålegg etter tilsyn på Eemslift Hendrika. De fleste påleggene er å utbedre skader, både på utstyr og mer strukturelle skader på skipet. Flere av disse er «før fart»-pålegg, som innebærer en eller annen form for utbedring før skipet kan reise videre. Midlertidige reparasjoner er utført og godkjent, og de resterende skal foregå på et avtalt verft. Sjøfartsdirektoratet må godkjenne en fartstilltatelse for at skipet skal reise, og det kan skje innen kort tid, skriver direktoratet. Årsaken til hendelsen vil ikke Sjøfartsdirektoratet kommentere før saken er ferdig gransket av nederlandske myndigheter og Statens havarikommisjon.

Hva skjer?

Del denne siden:

Logg inn