#Tingvoll.net
      Et lite sted midt i verden!

#Tingvoll.net skal være gratis og fritt for nettroll!  cool

Her kan du lese nyheter fra avisene rundt Tingvoll. (NB: Hvis det er pluss saker, så må du selv ha et gyldig abonnement).

Nyheter fra politiet, brann og trafikken finner du i menyen 110-175.
PS: Sidene er tilpasset mobiltelefon.

TK

RBNett

Aura Avis

Driva

NRK Møre og Romsdal

NRK logo
 • De går mot radiostrømmen
  Alder er ingen hindring for gjengen i Bygderadio Vest på Sunnmøre. Den lokale FM-radiokanalen lar seg ikke påvirke av at konkurrentene har gått over til DAB. Du kan se dokumentaren Radiokameratane i NRK TV eller på NRK1 klokka 21.45 søndag.
 • Ødemarksbakken klar for AaFK
  Kristoffer Ødemarksbakken kan signere kontrakt med AaFK mandag, melder Sunnmørsposten. Ødemarksbakken spiller for Lillestrøm. Ifølge Nettavisen er klubbene enige, og spilleren på vei til Ålesund for å fullføre overgangen.
 • Molde med tiltak for reisende
  Molde kommune ber ansatte som nylig har vært i Oslo-området om å ha hjemmekontor dersom de jobber på kontor. Ansatte innen helse og omsorg som har pasientkontakt skal hurtigtestes. Det skriver kommunen på sine nettsider.
 • Strakstiltak fra helseforetaket
  Helse Møre og Romsdal ber ansatte og studenter som har vært i, eller hatt besøk fra, kommunene på østlandet som er berørte av utbruddet av mutert koronavirus, om å ikke møte ved sykehus eller andre institusjoner ved Helse Møre og Romsdal. Har besøket skjedd denne helga (fra og med fredag klokka 01.00) skal vedkommende i karantene i ti dager. Helseforetaket oppfordrer dem det gjelder om å teste seg på dag fem, men resultatet vil ikke påvirke karantenetida. Dersom besøket fant sted før denne helga, skal man teste seg og vente til resultatet er klart før man går på jobb. Ved negativ test skal man likevel bruke munnbind på jobb, og teste seg på nytt etter sju dager. Tiltakene gjelder til ny informasjon er gitt, skriver helseforetaket i en e-post.
 • Fjord kommune ber om testing
  Fjord kommune ber alle som har vært på reise til det sentrale østlandsområdet de siste fire døgnene om å bestille time for koronatest. Oppfordringen gjelder selv om man ikke har symptomer. Kommunen ønsker også at reisende unngår å besøke eldre, og er ekstra nøye med å holde avstand. Det skriver kommunen på sine nettsider.

Hva skjer?

Del denne siden:

Logg inn