#Tingvoll.net
      Et lite sted midt i verden!

#Tingvoll.net skal være reklamefritt, gratis og fritt for nettroll!  cool

Her kan du lese nyheter fra avisene rundt Tingvoll. (NB: Hvis det er pluss saker, så må du selv ha et gyldig abonnement).

Nyheter fra politiet, brann og trafikken finner du i menyen 110-175.
PS: Sidene er tilpasset mobiltelefon.

RBNett

Aura Avis

Driva

NRK Møre og Romsdal

NRK logo
 • Stenger veg under filminnspeling
  E136 i Romsdalen blir periodevis stengd mellom Sogge i Rauma og Brude i Lesja frå laurdag til onsdag på grunn av filminnspeling. Delar av den nyaste Mission Impossible-filmen blir for tida spelt inn i området. Politiet ber folk om å halde blikket konsentrert på vegen, spesielt under kolonnekøyring. Luftfartstilsynet har også innført mellombels fly- og droneforbod i området.
 • Bilbrann i tunnel
  Det brenn i ein personbil som er inne i Hjartåbergtunnelen i Volda. Føraren er ute og i sikkerheit. Tunnelen er stengd.
 • Hevda han blei slått i ansiktet
  Politiet rykte ut etter ei hending ved ein utestad i Kristiansund sentrum natt til laurdag. Ein mann hevda å ha blitt slått i ansiktet av ein annan mann, og vurderer å melde saka til politiet.
 • Fortsatt steder uten strøm
  Istad nett har fått skaffet strømmen tilbake til de fleste steder, bortsett fra i Skotheimsvik og Gjengstøvegen. Det var totalt 571 personer som ble berørt av strømbruddet.
 • Tredjeslåtten utsatt med én måned
  Mye dårlig vær den siste tida har skapt hodebry for bøndene. Gresset har vært for vått til å bli slått, og tredjeslåtten har blitt utsatt med én måned. Om gresset er for vått lenge blir kvaliteten dårligere, som igjen kan gjøre at fôret til kyrne blir for dårlig. – Skal du produsere melk så må kvaliteten på rundballene være veldig bra. Jo dårligere kvalitet på rundballene, jo mindre melk får man av kyrne, sier bonde Robert Langedijk.

Hva skjer?

Del denne siden:

Logg inn