#Tingvoll.net
      Et lite sted midt i verden!

#Tingvoll.net skal være reklamefritt, gratis og fritt for nettroll!  cool

Date: 22 september, 2019 18:00 - 19:00
Categories: Aktivitetskalender

KONSERTEN « SANGA OM LIVE» MED PER AARSUND, JO INGE NES OG RUNE EIDE.

Per Aarsund den syngende byggmesteren fra Straumsnes tar med seg musikantene sine Jo Inge Nes og Rune Eide på en liten kortreist turne, der Tingvoll Fjordhotell (14.09. kl. 20.00), Rausand Samfunnshus (15.09. kl. 18.00), Øra kafe (18.09.kl 20.00), Otnesbrygga Halsa (21.09. kl. 17.00.) og Faksvågen Grendahus Aspøya ( 22.09. kl. 18.00)får besøk nå i September.

Per Aarsund sine sanga på Nordmørsdialekt vil bli fremført med fynd og klem av den spilleglade trioen, der temaet for konserten er « Sanga om live. Folk flest vil nok kjenne seg igjen i tekstene, og musikken har gitarer, trompet og sang som bærende elementer. Fjorårets utgivelse Cd platen «Stormkast» der Møremusiker Jo Inge Nes bidrar med flott trommespilling, vil bli utdelt til hver enkelt som løser billett på konsertene. «Stormkast er Aarsunds tredje albumutgivelse og det vil bli smakebiter fra denne platen og fra tidligere og kommende utgivelser.

I trioen som nå skal ut på veien er også trompetisten Rune Eide fra den Eidsdalen på Sunnmøre. Eide har tidligere spilt i gardemusikken, i storband, jazz og i mange andre musikalske sammenhenger. Nå er han musikkskolerektor i Tingvoll og er bosatt i Kvisvika på Straumsnes.

Vi gleder oss stort til dette, sier Per Aarsund, som håper folk i alle aldre kommer på konsertene for å få høre « Sanga om live».

 

Billettpris voksen kr 250.-

Under 18 år kr 100.-

Vipps og kontant

  1. Billetten er inklusiv CD,en Stormkast

Aktivitetskalender

Legge inn arrangement?

Hvis du ønsker du å legge inn ditt arrangement, så må du være medlem. Opprett konto, og når du logger deg inn, kommer det opp en link under arrangementene rett over, samt en egen modul med link til å legge inn et arrangement. Du må huske å velge kategori og tidspunkt før et arrangement blir godkjent. 
(Du kan også sende aktiviteter på post@tingvoll.net)

Innloggingen finner du nedenfor

Del denne siden:

Logg inn