#Tingvoll.net
      Et lite sted midt i verden!

#Tingvoll.net skal være reklamefritt, gratis og fritt for nettroll!  cool

×
Velkommen til #Tingvollnet! forumet

Vi forventer at alle som registrerer seg og bruker forumet oppfører seg som folk! Nett troll er uønsket, og vi vil ha en saklig diskusjon. Å være uenig er greit, men hvis du vil slenge dritt, så finn deg en møkkakjeller og en spade! (PS: Vi kan formidle kontakt med flere bønder)

Vær positiv mot alle andre!

Forumet kan brukes til å legge inn nyheter, dele nyheter, legge inn linker til musikk som er produsert i Tingvoll, resultater og beskjeder om ditt og datt. MEN, det er kun for privatpersoner. Ingen reklame for bedrifter!

Noen testbrukere har etterlyst kontaktinfo på feks forsamlingshus i kommunen o.l. De som har info som kan legges inn på de oppføringene som er lagt inn, må bare ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hvem er tyven?

9 måneder 2 uker dager siden #39 av Tgjetvik
Besvart av Tgjetvik i emne Hvem er tyven?
Dersom det trengs en ny Trimbok, kan dette hentes hos Folkehelse og Kultur på kommunehuset :)

Vennligst Logg inn eller Registrer konto for å bli med i samtalen.

Mer
9 måneder 3 uker dager siden #38 av Admin
Hvem er tyven? opprettet av Admin
Det MÅ finnes en "sprek tyv" der ute... Boka i postkassa på toppen av Norska forsvant søndag ettermiddag eller tidlig mandag. Det er ingen tegn til boka i kassa eller rundt på toppen.

Nå håper vi den spreke "tyven" legger boka tilbake, slik at alle turgåere får skrive seg inn igjen å hode regnskap med sine turer opp på Norska.

Vennligst Logg inn eller Registrer konto for å bli med i samtalen.

Mer
Tid til å lage siden: 0.366 sekunder

Aktivitetskalender

Del denne siden:

Logg inn