#Tingvollnet
Et lite sted midt i verden
Her kan du lese nyheter fra avisene rundt Tingvoll, samt Twittermeldinger fra politiet og brannvesenet. (NB: Hvis det er pluss saker, så må du selv ha et gyldig abonnement). Siden blir automatisk oppdatert etter 4 minutter.

Hvis du holder musepekeren over "feedene" til politiet og brannvesenet, kan du skrolle for å se flere og eldre tweets. Flytt pekeren over til det hvite feltet til høyre, for å scrolle nedover på siden.
PS: Sidene er tilpasset mobiltelefon.

  

Tidens Krav

 

RBnett

Aura Avis

Driva

NRK Møre og Romsdal

 • Størst problem i bykommunane
  Det er dei tre bykommunane Kristiansund, Molde og Ålesund som har størst utfordringar med å ta imot pasientar som er ferdigbehandla ved sjukehusa. Det framgår av utkastet til årsberetning for Helse Møre og Romsdal. Kristiansund har hatt størst vanskar. I Molde har det vore svært krevjande driftsforhold ved sjukehuset, fordi der til tider har vore mange utskrivingsklare pasientar. Også i Ålesund har treigt mottak av utskrivingsklare pasientar ført til problem for drifta ved sjukehuset.
 • Bolly til Molde
  Oslo-gutten Mathis Bolly er klar for Molde Fotballklubb. Bolly debuterte i Eliteserien for Lillestrøm i 2008, og har etter det blant annet spilt i tysk bundesliga. 28 år gamle Bolly har signert en kontrakt ut sesongen med MFK.
 • Vil ikkje tvinge tilsette
  Ingen administrativt tilsette skal vere nøydde til å flytte fysisk arbeidsplass i nye Molde kommune. Det er tilrådinga frå arbeidsgruppa som har vurdert den nye situasjonen for Midsund, Molde og Nesset. Nye Molde kommune er svært langstrakt, og gruppa meiner det er vanskeleg å tilrå flytting av funksjonar slik at tilsette må endre arbeidsstad, eller får veldig lang reise til arbeid.
 • Ny avtale i hamn for Havyard
  Havyard Design & Solutions i Fosnavåg skal levere skipsdesign til ytterligere to lasteskip for Royal Arctic Line A/S. Skipene skal bygges i Spania. Skipene skal operere på Nordvest Grønland, og det setter store krav til designet på skipene, som skal gå i ett tøft klima, inn og ut av små havner med grunt vann. Dette er det tredje lasteskipet Havyard designer for Royal Arctic Line.
 • Valderøy klare for Klassequizen
  Kim Uthai Ytterland, Aron Hasfjord og Emma Bergseth Husøy prøver seg i Klassequizen i dag. Høyr dei klokka 14.30 på NRK P1 Møre og Romsdal!

Logg inn