#Tingvoll.net
      Et lite sted midt i verden!

#Tingvoll.net skal være gratis og fritt for nettroll!  cool

CODA

Kalender
Aktivitetskalender
Dato
28.11.2021 19:00

BeskrivelseTillatt for alle

1 t. 51 min.

Drama

Sytten år gamle Ruby (Emilia Jones) er den eneste hørende i en ellers døv familie. Hun er det som kalles en CODA - Child Of Deaf Adults. En stor del av Rubys liv dreier seg rundt å være oversetter for sine foreldre (Marlee Matlin, Troy Kotsur), og å jobbe på familiens fiskebåt hver dag før skoletid sammen med sin far og bror (Daniel Durant). Men da Ruby blir med i skolekoret, oppdager hun et musikk- og sangtalent utenom det vanlige, samtidig som hun begynner å falle for sin sangpartner Miles (Ferdia Walsh-Peelo). Da hun så blir oppmuntret av sin musikklærer til å søke om studieplass på en prestisjefylt musikkskole, blir Ruby satt i en vanskelig og emosjonell skvis mellom pliktfølelse overfor sin døve familie, og en brennende lyst til å følge sine egne drømmer.

 

Billetter kjøper du her.

Kommende aktiviteter

28 nov
Familiegudstjeneste Straumsnes kirke
Dato 28.11.2021 11:00
28 nov
CODA
28.11.2021 19:00
30 nov
Konsert Straumsnes kirke
30.11.2021 19:00
5 des
Lysmesse Straumsnes kirke
05.12.2021 18:00

Legge inn arrangement?

Hvis du ønsker du å legge inn ditt arrangement, så må du være medlem. Opprett konto, og når du logger deg inn, kommer det opp et pluss tegn i menyen oppe til venstre i kalenderen. Fyll inn feltene og send inn.  
(Du kan også sende aktiviteter på post@tingvoll.net)

Innloggingen finner du nedenfor

Lyst til å bidra?

Har du lyst å bidra med å utvikle Tingvoll.net? I såfall, ta kontakt på post@tingvoll.net
Siden kan enkelt settes opp igjen med nyheter o.l. hvis noen har lyst å bidra med det. Har du andre tips, så kom med de... 

Del denne siden:

Logg inn