#Tingvoll.net
      Et lite sted midt i verden!

#Tingvoll.net skal være gratis og fritt for nettroll!  cool

×
Velkommen til #Tingvollnet! forumet

Vi forventer at alle som registrerer seg og bruker forumet oppfører seg som folk! Nett troll er uønsket, og vi vil ha en saklig diskusjon. Å være uenig er greit, men hvis du vil slenge dritt, så finn deg en møkkakjeller og en spade! (PS: Vi kan formidle kontakt med flere bønder)

Vær positiv mot alle andre!

Forumet kan brukes til å legge inn nyheter, dele nyheter, legge inn linker til musikk som er produsert i Tingvoll, resultater og beskjeder om ditt og datt. MEN, det er kun for privatpersoner. Ingen reklame for bedrifter!

Noen testbrukere har etterlyst kontaktinfo på feks forsamlingshus i kommunen o.l. De som har info som kan legges inn på de oppføringene som er lagt inn, må bare ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Trenger vakter på skihytta

5 måneder 3 dager dager siden #65 av Admin
Styret i Langdalshytta (skihytta) har nå fått tillatelse til å ha åpent fremover. Men, de må ha folk som stiller opp og sørger for at smittevernstiltakene følges. Idag, lørdag 16.01, hadde de ca 100 gjester innom. Det kreves da at det er tre personer som er på skihytta og står for servering ++. 

Ønsker du å bidra med ditt blide åsyn en dag i vinter, sammen med familien eller gode venner, så tar du kontakt med Rigmor Røskar på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon 971 64 562. 

 
Vedlegg:

Vennligst Logg inn eller Registrer konto for å bli med i samtalen.

Mer
Tid til å lage siden: 0.566 sekunder

Ønsker du en oppføring?

Hvis du ønsker en oppføring i Bedriftsdatabasen, så send en mail til post@tingvoll.net med info om bedriften din.

Oppføringen er gratis!

Tips oss om musikk

Her har vi samlet en del av musikken i Tingvoll som er utgitt. 

Men det kan hende at noe mangler, så vi oppfordrer deg til å sende inn tips på post@tingvoll.net.  

Del denne siden:

Logg inn