#Tingvoll.net
      Et lite sted midt i verden!

#Tingvoll.net skal være gratis og fritt for nettroll!  cool

×
Velkommen til #Tingvollnet! forumet

Vi forventer at alle som registrerer seg og bruker forumet oppfører seg som folk! Nett troll er uønsket, og vi vil ha en saklig diskusjon. Å være uenig er greit, men hvis du vil slenge dritt, så finn deg en møkkakjeller og en spade! (PS: Vi kan formidle kontakt med flere bønder)

Vær positiv mot alle andre!

Forumet kan brukes til å legge inn nyheter, dele nyheter, legge inn linker til musikk som er produsert i Tingvoll, resultater og beskjeder om ditt og datt. MEN, det er kun for privatpersoner. Ingen reklame for bedrifter!

Noen testbrukere har etterlyst kontaktinfo på feks forsamlingshus i kommunen o.l. De som har info som kan legges inn på de oppføringene som er lagt inn, må bare ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Fjellsikringsarbeid langs rv. 70 i Tingvoll

7 måneder 2 uker dager siden - 7 måneder 2 uker dager siden #69 av Admin
Mens arbeidet pågår, vil det bli noe ventetid for trafikantene.På rv. 70 mellom Gyl og Brunneset i Tingvoll kommune vil det i vår bli utført sikring av bergskjæringene langs strekningen. Arbeidet begynner i starten av neste uke, altså uke 15.

Det blir manuell dirigering forbi arbeidsområdet mens arbeidet pågår. Trafikantene må vente på ledebil. Ventetiden vil kunne bli rundt 15-20 minutter. Utrykningskjøretøy kan passere. Kolonnetidene skal ta høyde for rutegående trafikk.Arbeidet er beregnet å være fullført i løpet av juni.

Mannskapet til entreprenøren arbeider turnus, derfor vil det bli flere perioder uten aktivitet. Normal arbeidstid vil være fra kl. 07.00 til kl. 19.00.– Strekningen det skal utføres arbeid på er uoversiktlig på grunn av svinger og flere tunneler. Dette i kombinasjon med faren for nedfall av trær og stein under arbeidet gjør at vi må styre trafikken ved hjelp av dirigenter og ledebil, sier byggeleder Joakim Albrigtsen i Statens vegvesen.

Som følge av rotspreng fra trær og isdannelse om vinteren, vil fjellet i bergskjæringer forvitre og utvikle dårligere tilstand over tid.– For å få en sikrere veg for trafikantene skal vi nå gjøre vedlikeholdstiltak på flere av bergskjæringene på strekningen langs Gylstranda, sier Albrigtsen.Arbeidet vil først omfatte noe vegetasjonsrydding, og etter hvert vil det pågå fjellrensk av skjæringene og sikring med bolter og nett.– Vi beklager ulempene det blir for trafikantene i arbeidsperioden, sier Albrigtsen.

Se oppdaterte trafikkmeldinger på 175.no
Last edit: 7 måneder 2 uker dager siden by Admin.

Vennligst Logg inn eller Registrer konto for å bli med i samtalen.

Mer
Tid til å lage siden: 0.572 sekunder

Ønsker du en oppføring?

Hvis du ønsker en oppføring i Bedriftsdatabasen, så send en mail til post@tingvoll.net med info om bedriften din.

Oppføringen er gratis!

Tips oss om musikk

Her har vi samlet en del av musikken i Tingvoll som er utgitt. 

Men det kan hende at noe mangler, så vi oppfordrer deg til å sende inn tips på post@tingvoll.net.  

Del denne siden:

Logg inn