#Tingvoll.net
      Et lite sted midt i verden!

#Tingvoll.net skal være gratis og fritt for nettroll!  cool

Her kan du lese nyheter fra avisene rundt Tingvoll. (NB: Hvis det er pluss saker, så må du selv ha et gyldig abonnement).

Nyheter fra politiet, brann og trafikken finner du i menyen 110-175.
PS: Sidene er tilpasset mobiltelefon.

Tingvoll Idrettslag

Tingvoll idrettslag
 • Sesongens første skispor
  Da har tråkkemaskina kjørt sin første tur denne sesongen. Det er Bjørn Rolland som har vært ute i tråkkemaskina fra lysløypa og opp på Reitfjellet. -Det er overraskende bra til å være i november og med så lite snø, sier Bjørn. Er du ivrig på å teste skiene, så er det bare å kjøre på,... Les mer
 • Hvor blir det av Tingvoll Arena?
  En gjeng med foreldre i Tingvoll har nå sendt et åpent brev til politikere og administrasjon, Tingvoll Kommune om Tingvoll Arena. Du kan lese hele leserbrevet på Aura Avis. 
 • Stor aktivitet i volleyballgruppa
  Det var stor aktivitet i volleyballgruppa forrige helg. Smashing fredag i Tingvollhallen samlet over 20 ungdommer til uhøytidelig volleyballaktiviteter, spill, moro og leker før kvelden ble avslutta med pizza i kantina.     Neste Smashing fredag blir 17.desember i Tingvollhallen. Arrangementet er sponset av Idrett uten alkohol  og skal være et gratis, rusfritt lavterskeltilbud for... Les mer
 • Opptak og strømming av idrettsarrangementer for barn
  Datatilsynet får mange henvendelser fra foresatte, trenere og andre kontaktpersoner som er bekymret for at stadig flere idrettsarrangementer for barn filmes eller avbildes og legges ut på internett. Her kommer de med reglene. Krever rettslig grunnlag Når idrettsforeninger, foreldre eller andre legger ut direktesending, videoopptak eller bilder av et idrettsarrangement på internett, blir det som... Les mer
 • God stemning og mye ble gjort

  Mye folk stilte på dugnad i lysløypa på lørdag.  Bjørn Rolland forteller at det på lørdag var mye folk, det var god stemning og dugnadsgjengen fikk gjort mye. Anledningen var at løypekomiteen inviterte til dugnad i lysløypa. Bilde: Roar Moen, Peder Aasprong og Haldor Hofset med motorsager!  Det ble samlet sammen kvister som ble kuttet... Les mer

TK

RBNett

Aura Avis

Driva

NRK Møre og Romsdal

NRK logo
 • – Ikke skap usikkerhet
  Stortingsrepresentant Helge Orten fra Høyre vil ha svar fra fiskeriministeren om han vil se på kvotefordelinga mellom fartøygruppene når regjeringen skal lage en ny kvotemelding. Det skjer i et skriftlig spørsmål i Stortinget. Orten viser til at fiskerinæringa i hans eget hjemfylke Møre og Romsdal har signalisert at det er svært viktig med stabilitet og forutsigbarhet, og advarer regjeringa mot å rokke ved det.
 • Mistanke om ruskjøring etter ulykke
  Politiet fikk melding om en bil som hadde kjørt av vegen på Langfjordvegen ved Horsgård på Skåla i Molde i morges. Det var ingen personer på ulykkesstedet, men mistenkt fører i slutten av 20-årene ble påtruffet langs vegen et stykke unna. Bilførerer fremstår som uskadd, men er rusa, og vil bli fremstilt for blodprøve.
 • Ber om råd
  Kommunene på Nordmøre ber om hjelp fra alle som har vært i kontakt med barnevernet. Før de kjøper inn et nytt saksbehandlingssystem for barneverntjenesten, ønsker de tilbakemelding fra mottakerne av tjenesten. Strenge personvernregler gjør at de ikke kan kontakte personene direkte, sier prosjektleder Hege Karlsen.
 • Vil finne ut hvem som er vaksinert
  Helse Møre og Romsdal har startet en kartlegging av hvilke ansatte som er fullvaksinert eller ikke. De som ikke er fullvaksinert eller ikke vil svare blir pålagt å bruke munnbind dersom de ikke kan holde nødvendig avstand til kollegaer. Det skjer etter anbefaling fra Helsedirektoratet, sier smittevernoverlege Jørn Åge Longva. De som ikke er fullvaksinert vil også bli testet to ganger i uken. Det er gjennomført drøftingsmøte med de tillitsvalgte. Longva sier de aller fleste er fullvaksinerte. Besøkende og ansatte som har pasientkontakt skal bruke munnbind. Helse Møre og Romsdal er også i gang med å gi de ansatte en tredje vaksinedose.
 • – Tidsfristen er svært krevende
  Kommunedirektør Steven Hasseldal i Ålesund håper regjeringa vil gi kommunen mer tid til å behandle spørsmålet om Haram skal få bli egen kommune igjen. Fristen er satt til 1.mars, men kommunestyret vil ha den forlenget til 15.april. – Dette er en svært krevende tidsfrist, sier Hasseldal. Haram ble tvangssammenslått med Ålesund i 2017, og en aksjonsgruppe har fremmet et innbyggerinitiativ med krav om folkefolkeavstemning om Haram skal få løsrive seg fra Ålesund Det blir både folkeavstemning og opinionsundersøkelse, men først skal det gjøres en konsekvensutredning. Kommunen er allerede i gang med å finne det firmaet som skal gjennomføre utredningen.

Kommende aktiviteter

27 nov
Tingvoll - Elnesvågen
Dato 27.11.2021 13:00
28 nov
28 nov
CODA
28.11.2021 19:00
30 nov
Konsert Straumsnes kirke
30.11.2021 19:00

Del denne siden:

Logg inn