#Tingvoll.net
      Et lite sted midt i verden!

#Tingvoll.net skal være gratis og fritt for nettroll!  cool

Her kan du lese nyheter fra avisene rundt Tingvoll. (NB: Hvis det er pluss saker, så må du selv ha et gyldig abonnement).

Nyheter fra politiet, brann og trafikken finner du i menyen 110-175.
PS: Sidene er tilpasset mobiltelefon.

TK

RBNett

Aura Avis

Driva

 • – Dette må vi kalle en kjempesuksess!(pluss)
  – Det kom mye mer folk enn vi hadde sett for oss, så dette må vi kalle en kjempesuksess, konkluderer Bøfjordens loppedronning, Elisif Sæthervik. Sammen med et tjuetalls andre inviterte hun søndag til stor sommerloppis ved Gammelskulin Gjenbruk i Bøfjorden.
 • Costa del Sol eller Frosta del Kål?(pluss)
 • – Nå kommer veksten (pluss)
  Aktiviteten øker nå i de fleste virksomhetene i handels- og tjenestenæringen. Av Virkes medlemsvirksomheter ser 7 av 10 for seg å være tilbake i normal drift i løpet av året. Veksten i økonomien gir grunnlag for nye arbeidsplasser.
 • Villkatter halv pris!(pluss)
  De lever et tøft liv, villkattene. Og det er for mange av dem. Surnadal Veterinærpraksis vil derfor bidra til å forbedre livskvaliteten og også forhindre nye kattefødsler så langt det lar seg gjøre.
 • – Og vi har absolutt rom for flere, her er det ingen som sitter på reservebenken!(pluss)
  Det sier leder i Surnadal Skolekorps, Kristin Holten, som nå har godt håp om nye korpsmedlemmer. Lørdag lot publikum seg imponere av det de unge musikerne i Surnadal Skolekorps, Kristiansund Skolekorps og Nordmøre Ungdomsstorband serverte under storkonserten i Storstuå.

NRK Møre og Romsdal

NRK logo
 • Brannvesenet rykte ut til kakebakst
  Brannvesenet har returnert etter at kakebakst førte til ein unødvendig alarm, skriv 110-sentralen på Twitter. ·
 • Solberg opna sommarberedskapen
  Røde Kors startar no sommarberedskapen sin og statsminister Erna Solberg markerte dette i Ålesund. Røde Kors ventar at denne sommaren kjem til å bli travel for dei frivillige. Mange som ikkje er vande med fjell og sjø planlegg naturopplevingar i sommar. I tillegg til at hjelpekorpsa er i beredskap når noko skjer, bidrar også frivillige i heile landet med koronatesting og vaksinering.
 • Full fest i gymsal
  Politiet fekk melding seint laurdag kveld om at 50–60 personar skulle ha tatt seg inn på ein skule i Volda og at det var full fest i gymsalen. Då politiet kom til staden sprang ungdomane i alle retningar. Dei skal ha brote opp ei dør for å kome seg inn. Det er ikkje registrert skader inne på skulen. Ifylgje Sunnmørsposten skal skulen rivast og difor blir ingen politimelde.
 • Skadd ambulanse
  I Aure blei ein ambulanse utsett for skadeverk av rusa personar på ein fest i natt, skriv politiet på Twitter. Festen blei oppløyst og dei involverte vart sende heim.
 • Mykje nattebråk
  Politiet i Møre og Romsdal har hatt ei travel natt med mykje bråk. Dei har hatt 30 hendingar med ordensforstyrring, høg musikk og forstyrring av natteroa, skriv dei på Twitter. Dei har ikkje hatt nokon alvorlege hendingar.

Kommende aktiviteter

19 jun
J15 11er 2.div
Dato 19.06.2021 14:00 - 15:24
4 jul
Friluftsgudstjeneste Herredsdalen
04.07.2021 12:00 - 13:00
11 jul
Gudstjeneste i Tingvoll kirke
11.07.2021 11:00 - 12:00
18 jul
Gudstjeneste i Tingvoll kirke
18.07.2021 11:00 - 12:00
1 aug
Høymesse Straumsnes kirke
01.08.2021 11:00 - 12:00

Del denne siden:

Logg inn