#Tingvoll.net
      Et lite sted midt i verden!

#Tingvoll.net skal være gratis og fritt for nettroll!  cool

Hei og velkommen til "nye" #tingvollnet. Dette er et hobbyprosjekt, og skal være fritt for nett troll og reklame!! 

Her finner du blant annet nyhetsfeeder fra lokale aviser, vær, twittermeldinger fra politi, brann og trafikkmeldinger. Det kommer ikke til å bli en nyhetsside slik den engang var, men du som bruker kan jo bruke forumet og legge ut dine nyheter? 

For å navigere på sidene, så kan du skrolle over "artiklene" for å vise mer "feeds". Skroller du ute på «kanten», vil du skrolle nedover hele siden. 

Sidene er laget med såkalte "feeds» fra andre steder. Det vil si at de automatisk blir oppdatert så fort de opprinnelige nyhetssidene blir oppdaterte. 

På Forum sidene er det mulig å legge inn leserbrev o.l., men du må opprette konto for å delta i diskusjoner. Hvis du har konto, så kan du også abonnere på nye innlegg i forumet. 

For å legge inn aktiviteter i kalenderen, må du også ha konto. Kalenderen er beregnet for lag og organisasjoner, ikke bedrifter! 

For å få med innlegg fra sosiale media (SoMe) på sidene, så legg til hashtagen #tingvollnet i dine meldinger. Vi henter feeds fra Instagram og Twitter, men jobber med å utvide til andre media. Kom gjerne med tips. 

Dødsannonsene er i samarbeide med Tingvoll Begravelsesbyrå. 

Har du tips om noe som burde vært med, kontakt oss! Kontakt/spørsmål rettes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kommende aktiviteter

27 nov
Tingvoll - Elnesvågen
Dato 27.11.2021 13:00
28 nov
28 nov
CODA
28.11.2021 19:00
30 nov
Konsert Straumsnes kirke
30.11.2021 19:00

Lyst til å bidra?

Har du lyst å bidra med å utvikle Tingvoll.net? I såfall, ta kontakt på post@tingvoll.net
Siden kan enkelt settes opp igjen med nyheter o.l. hvis noen har lyst å bidra med det. Har du andre tips, så kom med de... 

Del denne siden:

Logg inn