#Tingvoll.net
      Et lite sted midt i verden!

#Tingvoll.net skal være gratis og fritt for nettroll!  cool

Her kan du lese nyheter fra avisene rundt Tingvoll. (NB: Hvis det er pluss saker, så må du selv ha et gyldig abonnement).

Nyheter fra politiet, brann og trafikken finner du i menyen 110-175.
PS: Sidene er tilpasset mobiltelefon.

TK

Aura Avis

Driva

NRK Møre og Romsdal

NRK logo
 • Bekymret for smitteøkning
  Det siste døgnet er det registrert 551 nye koronatilfeller i Norge. Ikke siden 13. januar har det blitt registrert flere koronatilfeller i Norge i løpet av ett døgn. Økningen skyldes blant annet flere lokale utbrudd med mer smittsomme virusvarianter. Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad i Helsedirektoratet er bekymret.
 • Is i vegbana
  Det har gått eit isras ned i vegbana på fylkesveg 62 mellom Eidsvåg og Øksendaltunnelen. Det ligg mykje is i vegbana ca. fem kilometer frå Eidsvåg mot Sunndalsøra, ifølge tips. Ein tipsar melder også om isklumpar i vegbana på riksveg 651 i Søvika mellom Straumshamn og Kile i Volda.
 • United med 0-0 og full kontroll
  Med 4-0 i ryggen frå bortekampen måtte ikkje Manchester United gå i kjellaren for å avansere til åttedelsfinalen i europaligaen. 0-0 var meir enn godt nok mot Real Sociedad. Bortsett frå at gjestene bomma på straffe i første omgang, skjedde det ikkje så veldig mykje i kampen. Uniteds motstandar blir klar i trekninga klokka 13 fredag. Kanskje møter Soslkjær Molde?
 • Sjå kveldens siste sending:
  Allan Eikrem er programleiar.
 • Molde videre i Europaligaen
  Etter en overraskende seier mot Bundesliga-klubben Hoffenheim torsdag kveld, er Molde videre til åttedelsfinalen i Europaligaen for første gang i historien. Eirik Ulland Andersen stod for kampens to mål som sikret Molde seieren.

Hva skjer?

Del denne siden:

Logg inn